Korzystając z tej witryny, zgadzasz się na korzystanie z plików cookie. Możesz zmienić ustawienia dotyczące plików cookie w dowolnym momencie, a także dowiedzieć się więcej na ich temat
Odwiedź stronę:

Pierogi

Pierożki z mięsem, do zup

Pierożki specjalnie przygotowane do serwowania w zupach, np. w barszczu, grzybowej, bulionie. Tradycyjny smak farszu i delikatne ciasto rozpieszczą każdego smakosza pierożków z mięsem. Podane z ulubioną zupą zasmakują wyśmienicie!

Kupisz w wybranych punktach
Pierożki z mięsem, do zup

Informacje szczegółowe

Składniki:

ciasto (mąka pszenna, woda, żółtko jaj, olej roślinny rzepakowy, sól), farsz 43% (mięso z łopatki wieprzowej 83%, cebula, woda, korzeń selera, marchew, por, korzeń pietruszki, tłuszcz zwierzęcy wieprzowy, sól, pieprz, lubczyk, ziele angielskie, liść laurowy), olej roślinny rzepakowy

Wartość odżywcza
w 100g produktu
Ilość
Wartość energetyczna (kJ/kcal)
1168/279
Tłuszcz (g)
14
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)
3,7
Węglowodany (g)
29
w tym cukry (g)
0,6
Białko (g)
10,0
Sól (g)
0,62

Lokalizacja

Produkty GOTOWE dostępne w wybranych
punktach Piekarni Ciastkarni KŁOS

Każdego dnia staramy się być jeszcze bliżej Ciebie!
Zapraszamy do naszych piekarni i sklepów.