Korzystając z tej witryny, zgadzasz się na korzystanie z plików cookie. Możesz zmienić ustawienia dotyczące plików cookie w dowolnym momencie, a także dowiedzieć się więcej na ich temat
Odwiedź stronę:

Pierogi

Pierożki z kapustą i grzybami, do zup

Pierożki specjalnie przygotowane do serwowania w zupach, np. w barszczu, grzybowej, bulionie. Tradycyjny smak farszu i delikatne ciasto rozpieszczą każdego smakosza pierożków z kapustą i grzybami. Podane na wigilię z barszczem zasmakują wyśmienicie!

Kupisz w wybranych punktach
Pierożki z kapustą i grzybami, do zup

Informacje szczegółowe

Składniki:

ciasto (mąka pszenna, woda, żółtko jaj, olej roślinny rzepakowy, sól), farsz 42,8% [kapusta kiszona 66,9%, pieczarka 20%, cebula, bułka tarta (mąka pszenna, woda, drożdże, sól), tłuszcz zwierzęcy wieprzowy, grzyby suszone 0,8%, sól, pieprz, ziele angielskie, liść laurowy], olej roślinny rzepakowy

Wartość odżywcza
w 100g produktu
Ilość
Wartość energetyczna (kJ/kcal)
809/193
Tłuszcz (g)
6,8
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)
1,1
Węglowodany (g)
30
w tym cukry (g)
<0,5
Białko (g)
5,0
Sól (g)
0,50

TRADYCYJNE NOWE GOTOWE

Spróbuj i zasmakuj tradycji, w jej
najsmaczniejszym wydaniu

Lokalizacja

Produkty GOTOWE dostępne w wybranych
punktach Piekarni Ciastkarni KŁOS

Każdego dnia staramy się być jeszcze bliżej Ciebie!
Zapraszamy do naszych piekarni i sklepów.