Korzystając z tej witryny, zgadzasz się na korzystanie z plików cookie. Możesz zmienić ustawienia dotyczące plików cookie w dowolnym momencie, a także dowiedzieć się więcej na ich temat
Odwiedź stronę:

Pierogi

Pierogi z kapustą i grzybami

W wielu domach zajmują honorowe miejsce na wigilijnym stole, ale właściwie każdy obiad mogą zamienić w prawdziwe święto. Pyszna kapusta i aromatyczne grzyby to ich podstawa, która nie wymaga żadnych dodatków.

Kupisz w wybranych punktach
Pierogi z kapustą i grzybami
Pierogi z kapustą i grzybami

Informacje szczegółowe

Składniki:

ciasto (mąka pszenna, woda, żółtko jaj, olej roślinny rzepakowy, sól), farsz 42,8% [kapusta kiszona 66,9%, pieczarka 20%, cebula, bułka tarta (mąka pszenna, woda, drożdże, sól), tłuszcz zwierzęcy wieprzowy, grzyby suszone 0,8%, sól, pieprz, ziele angielskie, liść laurowy], olej roślinny rzepakowy

Wartość odżywcza
w 100g produktu
Ilość
Wartość energetyczna (kJ/kcal)
695/166
Tłuszcz (g)
3.2
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)
0.9
Węglowodany (g)
31
Białko (g)
5.4
Sól (g)
0.75
Tagi
  • Bez laktozy
  • Tradycyjna kuchnia polska
  • Wytrawne

Tradycyjne. Nowe. GOTOWE

Spróbuj i zasmakuj tradycji, w jej
najsmaczniejszym wydaniu

Lokalizacja

Produkty GOTOWE dostępne w wybranych
punktach Piekarni Ciastkarni KŁOS

Każdego dnia staramy się być jeszcze bliżej Ciebie!
Zapraszamy do naszych piekarni i sklepów.