Korzystając z tej witryny, zgadzasz się na korzystanie z plików cookie. Możesz zmienić ustawienia dotyczące plików cookie w dowolnym momencie, a także dowiedzieć się więcej na ich temat
Odwiedź stronę:

Zupy

Zupa grzybowa z makaronem

Zupa na bazie grzybów z polskich lasów, podawana z makaronem i natką pietruszki. Aromatyczna i pyszna.

Kupisz w wybranych punktach
Zupa grzybowa z makaronem

Informacje szczegółowe

Składniki:

bulion (woda, mięso z łopatki wieprzowej, seler, por, marchew, ziele angielskie, lubczyk, liść laurowy), pieczarki 20%, makaron łazanki 5% (kasza pszenna makaronowa, kaszka z pszenicy durum, jaja, woda, przyprawa kurkuma), podgrzybek suszony 2%, śmietana, marchew, korzeń selera, korzeń pietruszki, olej roślinny rzepakowy, mąka pszenna, sól, pieprz, natka pietruszki

Wartość odżywcza
w 100g produktu
Ilość
Wartość energetyczna (kJ/kcal)
210/50
Tłuszcz (g)
1,3
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g)
0,5
Węglowodany (g)
5,8
w tym cukry (g)
0,4
Białko (g)
2,9
Sól (g)
0,45
Tagi
  • Tradycyjna kuchnia polska
  • Wytrawne

Tradycyjne. Nowe. GOTOWE

Spróbuj i zasmakuj tradycji, w jej
najsmaczniejszym wydaniu

Lokalizacja

Produkty GOTOWE dostępne w wybranych
punktach Piekarni Ciastkarni KŁOS

Każdego dnia staramy się być jeszcze bliżej Ciebie!
Zapraszamy do naszych piekarni i sklepów.